Viihtyisää majoitusta Ylläsjärvellä

Ota yhteyttä

Etsitkö lomalle majoitusta Ylläkseltä? Vuokraamme mökkejä ja huoneistoja Ylläksellä kohtuuhintaan. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja kysy lisää!

Tunturivieri

Tunturivierin mökit sijaitsevat upean Maisematien läheisyydessä, Iso-Ylläksen puolella, noin 1 kilometrin päässä Yllästunturin rinteestä. Valaistut murtomaaladut ovat välittömässä läheisyydessä.

Mökeissä on yksi makuuhuone, jossa on 2 vuodetta. Parvella on 2–3 vuodetta sekä vuodesohva. Kaikki mökit ovat lautarakenteisia.

Mökkien varusteet

Takka, takkapuut, sauna, pesuhuone, vaatteiden kuivauskaappi, tiskikone, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni ja yksittäisiä sänkyjä (ei kerrossänkyjä).

Ylläs 1

2 huoneistoa samassa pihapiirissä, noin 2 km Eelin kaupalta Kolarin suuntaan. Yhden makuuhuoneen huoneistoja. Makuuhuoneessa kaksi vuodetta ja parvella 3 vuodetta, joista yksi 120 cm leveä. Parvella seisomakorkeus. Kaikki mökit ovat lautarakenteisia.

Mökkien varusteet

Takka, takkapuut, sauna, pesuhuone, vaatteiden kuivauskaappi, tiskikone, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni ja yksittäisiä sänkyjä (ei kerrossänkyjä).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jätä viesti, niin palaamme pian asiaan.

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Majoitus Ylläsjärvi

Varaa lomamökki heti

Ota yhteyttä ja kysy lisää majoitusvaihtoehdoista Ylläksellä. Tavoitat meidät puhelimitse 0400 500 862 tai suoraan yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä